Udžbenici i drugi obrazovni materijali za šk. god. 2024./2025.

srp 11, 2024 | Vijesti

Osim financiranja, Općina Kostrena je ove godine preuzela i nabavku dodatnog obrazovnog materijala pa će učenike OŠ Kostrena sav dodatni obrazovni materijal dočekati u  razrednim odjeljenjima. 

 

Općina Kostrena će i u novoj školskoj godini 2024./2025.  svojim osnovnoškolcima koji imaju prebivalište na području Kostrene osigurati sav dodatni obrazovni materijal koji uključuje komplet radnih bilježnica, likovnu mapu, zemljopisni atlas i kutiju za tehničku kulturu. 

 

Pored udžbenika, koje osigurava Ministarstvo znanosti i obrazovanja, ovoga puta će učenike OŠ Kostrena u školskim klupama dočekati i sav dodatan obrazovni materijal čime će za razliku od prošle godine roditelji kostrenskih učenika biti rasterećeni ne samo troškova, nego i brige oko nabavke materijala.  

 

Roditeljima će tako preostati kupnja školskih torbi, bilježnica i pisaćeg pribora, a ukoliko je riječ o prvašićima, u tom slučaju će im i ovaj trošak biti umanjen poklon bonom vrijednim 40 eura koji Općina tradicionalno daruje svim svojim prvašićima.

 

Pravo na besplatan obrazovni materijal imaju i osnovnoškolci koji imaju prebivalište na području Općine Kostrena, ali su upisani u osnovnu školu izvan Kostrene i koji u školi koju pohađaju ne dobivaju besplatan obrazovni materijal. 

Skip to content