2021-07-19 12:19:34

Edukativne kartice o životinjama – donacija za male prirodoslovce

Ravnateljica Centra kulture Kostrena Borka Reljac razveselit će ljubitelje životinja  donacijom šest albuma edukativnih kartica o životinjama. 


Od mrava do gorile, od domaćih do egzotičnih, od ljubimaca do divljih zvijeri, mali će prirodoslovci s pomoću edukativnih kartica učiti na zabavan i zanimljiv način te će u sklopu redovne nastave prirode i društva, prirode i biologije te izvannastavnih aktivnosti otkrivati tajne životinjskog svijeta, ali i okoliša u kojem žive. Iako je kartice prikupljala cijelo desetljeće, sada je vrijeme da u njima uživaju mali biolozi, smatra gđa Borka Reljac i uz osmijeh ističe da se nada kako će kartice pobuditi interes i kreativnost učenika. 

Borka Reljac, ravnateljica Centra kulture Kostrena s doniranim albumima

Ravnateljica OŠ Kostrena Adriana Glavan zahvaljuje na donaciji ističući kako se ljubav prema životinjama i svijetu u kojem živimo gaji od malih nogu, a opće je poznato da najmlađi učenici vole učiti o životinjama pa je to proces u kojem se od poznatog i bliskog kreće ka spoznajama o širem okružju i djeci još nepoznatim  opservacijama.


Osnovna škola Kostrena